Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا،  روح الله جمعه ای حفظ هویت فرهنگی و اعتقادات مذهبی و امنیت ملی را از مهمترین مطالبات اجتماعی و عمومی از دولت ذکر کرد و گفت: بر همین اساس هر آنچه که به امنیت روانی و فکری و آسایش عمومی مردم آسیب وارد کند عنصری نامطلوب و غیرقابل قبول ارزیابی می شود و تفاوتی میان اسلحه جنگی و نرم افزار حامی و مروج تروریست وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با تاکید بر اینکه دیگر نمی توان در منازعات و جنگ ها صرفا به بعد سخت افزاری آن توجه داشت و امروزه استفاده از ابعاد نرم افزاری مشابه کارکرد نرم افزارهای شبکه های اجتماعی کاربرد وسیع تری پیدا کرده است افزود: طبیعی است صاحبان نرم افزارهای شبکه های اجتماعی علاوه بر منافع شخصی و سوددهی بالا برای خود،  باید به منشور حقوق بشر و قوانین بین المللی پایبند باشند و فضای خود را در اختیار برهم زنندگان نظم عمومی و عاملان خونریزی و اغتشاشات که از سوی همه مردم محکوم هستند، ندهند.  
مشاور وزیر کشور با اشاره به موادی از اعلامیه جهانی حقوق بشر که بر امنیت فردی، اجتماعی و برخورداری مردم از زندگی آرام و مطمئن اشاره دارد تصریح داشت: نمی توان در جهان امروز بااستانداردهای دوگانه زندگی کرد، از سویی اعلامیه حقوق بشر را زینت سازمان های بین المللی قرار داد و از سوی دیگر بدون توجه به واقعیت ها و باورهای یک جامعه اجازه داد از هر ابزاری برای ضربه زدن به امنیت فردی و اجتماعی استفاده کرد. در جمهوری اسلامی مردم آزادانه به پای صندوق های رای رفته و مسئولان خود را در روندی دمکراتیک انتخاب می کنند و در انتخابات اخیر قریب 75 درصد واجدین شرایط در داخل و خارج از کشور در انتخابات باشکوهی شرکت کردند که حتی یک قطره خون هم ریخته نشد و تمامی سازمان های بین المللی و کشورها اقرار به برگزاری ازاد و با امنیت کامل انتخابات داشتند، اما یکباره بعد از شش ماه از برگزاری انتخابات کاملا رقابتی و با شکوه از طریق ابزارهای شبکه های اجتماعی عده ای معدود و کم تعداد اقدام به خشونت و کشتار و جنایت می کنند و جالب اینکه در قالب استانداردهای دوگانه که بیشتر به سردرگمی و حماقت دشمنان دارد این رفتار ساختارشکن عده ای تروریست قیام آزادیخواهانه تلقی می شود.
جمعه ای با اشاره به اینکه هیچ جامعه ای اجازه نقض قوانین و مقررات و آداب و رسوم از سوی هیچ فرد و جایگاهی را نمی دهد و قطعا مروجان خشونت اعم از بسترسازان و مشوقان خشونت و اقدامات تروریستی جزو متهمان اصلی خون های ریخته شده هستند گفت: مردم ایران بسیار هوشمندانه و زیرکانه و با فراستی بی نظیر به سرعت مسیر پیگری مطالبات خود را از اغتشاشگران تروریست جدا کردند و قطعا محدود کردن و ممنوعیت استفاده هرگونه ابزار تروریستی چه اسلحه چه اپلیکیشن از سوی هر گروهکی جزو مطالبات اولیه آنهاست،چرا که آرامش و امنیت آنها در گرو برخورداری از ظرفیت های امن و مطمئن است و در دنیای امروزه با تکنولوژی های بالا و تعدد ورقابت فناوری های تکنولوژی قطعا نمی توان باور داشت فقط یک یا دو ظرفیت انحصاری برای فعالیت های اقتصادی واجتماعی وجود دارد.
مشاور وزیر کشور تاکید کرد: چنانچه مسئولان شبکه های اجتماعی پایبند به قوانین بین المللی و ضوابط و آداب و فرهنگ و رسوم داخلی نباشند قطعا مردم برای رفع نیازهای خود در فضای رقابتی تکنولوژیکی سراغ ظرفیت جایگزین خواهند رفت و امیدواریم شبکه های اجتماعی پر تعداد فعلی، خود را با قواعد بین المللی و فرهنگ داخلی تطبیق دهند در غیر اینصورت معرفی شبکه های اجتماعی با توان و امکانات متنوع بالا از سوی مراجع ذیصلاح ضرورتی اجتناب ناپذیر است و هرچند ممکن است انتقال اطلاعات بازاریابی اقتصادی و اجتماعی با زحمت باشد اما به سرعت قابل جابجایی می باشد.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۱۵۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معتادین متجاهر در شیروان جمع‌آوری شدند

سرهنگ مجید یگانه‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: از آن جایی که یکی از دغدغه‌ها و مطالبات مردمی در حوزه امنیت اجتماعی، جمع‌آوری معتادان متجاهر و پاکسازی پارک‌ها از وجود این دسته از افراد می‌باشد، طرح امنیت محله‌محور با کارشناسی و احصاء مناطق جرم خیز، و با بهره‌گیری از توان پلیس در شیروان به مرحله اجرا گذاشته شد.

وی در ادامه افزود: در اجرای این طرح مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان شیروان با همکاری کلانتری‌ها و هماهنگی مقام قضائی ضمن تشکیل تیم‌های عملیاتی با ورود به بوستان‌ها و تفرجگاه‌ها ۶ نفر از معتادان متجاهر را جمع‌آوری و به مراکز ترک اعتیاد معرفی کردند.

فرمانده انتظامی شیروان در پایان خاطر نشان کرد: اعتیاد در بسیاری از جرایم و آسیب‌ها از جمله وقوع سرقت و نابسامانی خانواده نقش داشته، لذا لازم است به این نکته توجه کنیم که وجود پاتوق معتادان یا خرده فروشان در محله‌ای که در آن زندگی می‌کنیم تهدیدی جدی برای امنیت و سلامت فردی و اجتماعی به ویژه جوانان عزیز بوده و نباید به آن بی. تفاوت باشیم، شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک مراتب را به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.

کد خبر 6100745

دیگر خبرها

  • پاول دورف، تلگرام را امن‌تر از واتساپ و سیگنال می‌داند
  • معتادین متجاهر در شیروان جمع‌آوری شدند
  • برگزاری انتخابات شبکه‌های تخصصی سازمان‌های مردم نهاد کردستان
  • سیاهچاله‌ای به نام اینستاگرام؛ بستر شکل‌گیری جرایم اخلاقی
  • چرا موبایلمان هک می‌شود؟ | تنها راه‌ جلوگیری از هک شدن در اینستاگرام، تلگرام و واتس‌اپ
  • سیاهچاله‌ای به نام اینستاگرام
  • نماینده مجلس: با فروش فیلترشکن به مردم یاد دادیم که می‌توانند خلاف کنند
  • جنین‌هایی که از شکم‌ مادرشان در اینستاگرام کار می‌کنند
  • برادر همسر رهبری: به لحاظ عقلانی تلگرام باید بسته می‌شد | گفتم از نفسش بیندازید تا بگوید چشم!
  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین