Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه در حاشیه مراسم رونمایی از پروژه‌های شرکت ایرانسل در راستای فاز سوم شبکه ملی اطلاعات در رابطه با اینترنت نامحدود گفت: ما چهارمین جلسه‌ای بود که با که طی یک هفته اخیر با کمیسیون تنظیم مقررات رادیویی داشته‌ایم و کار کارشناسی تقریبا تمام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آخرین تصمیم برای اینترنت نامحدود و اجرایی شدن آن

وزیر ارتباطات افزود: روز یکشنبه جلسه‌ای در این کمیسیون خواهیم داشت و امیدواریم طرح توسط اعضا تصویب شود. ما توانسته‌ایم مکانیزمی را طراحی کنیم که مصرف معمولی کاربران، بنگاه‌ها و کسانی که کارهای تحقیقاتی انجام می‌دهد را پیش بینی می‌کند که چقدر است اما تا قبل از طرح اینترنت نامحدود، حجم فروشی در شرایطی رخ می‌داد که سرعت و کیفیت مهم نبود.

واعظی در ادامه گفت: طبق مکانیسم طراحی شده، در بازه‌ای تا سرعت دو مگابیت، کاربران در طول روز چندین ساعت می‌توانند از اینترنت بین‌الملل و ۱۰ برابر آن از اینترنت داخل استفاده کنند که یک قیمت دارد. برای سرعت سه تا شش و همچنین شش تا ۱۶ مگ هم هزینه‌های دیگری در نظر گرفته شده است.

واعظی افزود: ما امیدوار هستیم که با این حرکت تحولی را برای بای عدم نگرانی مردم در مسائله حجم ایجاد کرده باشیم. این طرح یکشنبه به کمیسیون تنظیم مقررات رادیویی می‌رود و در صورت تصویب، به اپراتورها دو ماه زمان خواهیم داد تا خدمات خود را در چارچوب جدید تعریف و طرح را اجرا کنند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در رابطه با دسته بندی اینترنت بر جسب سن، جنسیت و نیاز کاربران که فیروز آبادی تا قبل از این در رابطه با آن صبحت کرده بود، گفت: در گذشته سیستم فیلترینگ ما تنها در مرزهای ورودی به کشور اعمال می‌شد و در فاز بعدی اپراتورهای ارائه دهنده اینترنت می‌توانستند با استفاده از تجهیزات فیلترینگ، فیلتر را بر روی اینترنت اعمال کنند.

رفع فیلتر سایت‌ها برای کارهای تحقیقاتی، منوط به تشخیص کارگروه تعیین مصادیق خواهد بود

وزیر ارتباطات گفت: در صورت تصویب مصوبه‌ای در کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه، می‌توان مشخص کرد که یک استاد دانشگاه از یک سری سایت برای کارهای تحقیقانی استفاده می‌کند به همین دلیل این سایت که در حال حاضر فیلتر شده است، باید برای این فرد باز باشد تا بتواند از آن استفاده کند.

سرمایه‌گذاری 750 میلیون دلاری MTN در فیبر نوری ایران

محمود واعظی نسب به حضور شرکت خارجی MTN برای سرمایه گذاری در بخش فیبر نوری ایران ضمن ابراز امیدواری واکنش نشان داد و گفت: مردم کشور ما علاقه‌مند هستند تا در خانه از یک زوج سیم که وارد خانه و محل کارشان می‌شود برای خدمات متنوعی مانند اینترنت، تماشای تلویزیون در بستر اینترنت و سایر خدمات استفاده کنند به همین دلیل اهمیت به توسعه فیبر نوری بسیار مهم است.

واعظی ادامه داد: سرمایه گذاری برای توسعه فیبرنوری گران است و نیازمند هزینه زیادی است. شرکت مخابرات ایران و ایرانیان نت دارای پرئانه هستند اما سرعت کار کند است ولی طی مذاکرات انجام شده در ماه‌های گذشته به توافقاتی رسیده‌ایم و امیدواریم تا هفته آینده توافق نهایی برای سرمایه گذاری در 8 کلانشهر به مبلغ 750 میلیون دلار از سوی شرکت خارجی MTN انجام شود.

ادامه روند کاهش قیمت اینترنت/دشواری کاهش قیمت صوت موبایل

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نسبت به کاهش تعرفه اینترنت و صوت موبایل و سیاست‌های وزارت ارتباطات تاکید کرد: در رابطه با اینترنت ما در چند دوره کاهش قیمت داشته‌ایم و این روند باید ادامه پیدا کند اما در رابطه با کاهش تعرفه صوت موبایل موضوع تا حدی متفاوت و سخت است چرا که متاسفانه صوت موبایل گران است ولی در مراسم شرکت ایرانسل شاهد کاهش تعرفه سیم کارت‌های دائمی ایرانسل به 33 ریال بودم که کار خوبی برای کاربران موبایل در کنار بسته‌های ترکیبی صوت و دیتا است.

اختلال در اپراتور در صورت عدم اطلاع رسانی جریمه خواهد داشت

واعظی در پاسخ به برنامه‌ای برای رفع اختلالات هنگام توسعه شبکه اپراتورها گفت: هر اپراتوری که توسعه آن با مشکلاتی مواجه شود، اگر به مدت مشخصی به مردم اعلام کند از نظر رگولاتوری قابل قبول خواهد بود اما اگر اطلاع رسانی نکند، جریمه خواهند شد.

توقف اجرای فیلترینگ هوشمند اینستاگرام/توافق و مذاکره با مدیران اینستاگرام

محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در رابطه با توقف فیلترینگ هوشمند شبکه محبوب اشتراک گذاری عکس اینستاگرام گفت: شبکه اجتماعی اینستاگرام رمزنگاری شده است و از این‌ جهت با اجازه‌ای که از شورای عالی فضای مجازی گرفته‌ایم، با مدیر اینستاگرام تماس گرفتیم و اعلام کردند که آمادگی دارند، درباره موضوعاتی که از نظر ما نامناسب است، در یک بازه زمانی بنشینم و درباره محدودیت‌های خود با آنها صحبت کنیم.

واعظی افزود: برخی از این موضوع اتز نظر قانون، مقررات، سنت و فرهنگ ما قابل قبول نیست و آنها اعلام کردند که آمادگی دارند، این موضوعات در این شبکه را در ایران رعایت کنند به همین دلیل حالا که موضوع رمزنگاری در اینستاگرام پیش آمده است، موضوع پالایش محتوا در اینستاگرام را با مذاکره حل می‌کنیم.

واعظی خاطر نشان کرد: در صورتی که مشکل از مبدأ حل شود، تجهیزات فیلترینگ هوشمند را در جای دیگر استفاده می‌کنیم.

تجدید نظر برای رفع فیلتر توئیتر

وزیر ارتباطات در نهایت در پاسخ به این سوال که بسیاری از مدیران و مسئولان در هر جایگاهی از توئیتر به عنوان شبکه اجتماعی ارسال اخبار و دیدگاه‌های خود استفاده می‌کنند، گفت: کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه باید درباره فیلترینگ توئیتر تجدیدنظر کند.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۹۶۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زارع‌پور: ارائه ۵۰۰ خدمت دولتی ، هوشمند شده است

به گزارش «تابناک» به نقل از عیسی زارع‌پور در گفت و گو با ایسنا، درباره اقدامات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای مقابله با فساد در ۱۰۰۰ روز از عمر دولت، اظهار کرد: ما یک ماموریت عمومی داریم و آن اجرای دستور رئیس‌جمهور است که گلوگاه‌های فساد را شناسایی و برطرف کرده و با مدیرانی که احتمالا تخلف کرده‌اند، برخورد کنیم که اجرای این دستور در وزارت ارتباطات دنبال می‌شود.

وی ادامه داد: یک موضوع را هم در سطح ملی می‌توانیم دنبال کنیم و آن حذف گلوگاه‌های فسادزا به شکل سیستماتیک به وسیله فناوری است که شاه بیت آن دولت هوشمند است. ما به دنبال این هستیم که در کل مواجه حضوری مردم با دستگاه‌های اداری برای گرفتن خدمت را حذف کنیم که زمینه بوجود آمدن فساد از بین برود و مردم در خانه در هر ساعت از شبانه روز بتوانند خدمات خود را دریافت کنند.

وزیر ارتباطات خاطرنشان کرد: در حال حاضر همه دستگاه‌ها به پنجره خدمات دولت هوشمند آمده‌اند و بیش از ۷۰ درصد خدمات دولت از طریق این پنجره انجام می‌شود. ما دنبال هوشمندسازی هم هستیم، یعنی اصلا مداخله انسانی در کار نباشد، نه اینکه پس از ثبت درخواست در سامانه از افراد بخواهند مراجعه حضوری داشته باشند . دنبال این هستیم که هم مراجعه حضوری حذف شود و هم گرفتن مدرک از افراد حذف شود، چون امکان بروز فساد و جعل در این مراحل وجود دارد و همه خدمات در هر ساعت از شبانه روز داده شود. این تعریف خدمات هوشمند است.

زارع‌پور در پایان گفت: نزدیک به ۱۲ درصد ارائه خدمات دولت یعنی حدود ۵۰۰ خدمت، هوشمند شده است و دنبال این هستیم که این خدمات را امسال دو برابر کنیم. در برنامه هفتم توسعه هم آمده است تا پایان این برنامه همه خدمات باید هوشمند شود یعنی این تکلیف را برای خودمان ایجاد کرده‌ایم تا همه زمینه‌های فساد اداری از بین برود.
در مجموع در کل کشور حدود ۲۵ میلیون نفر تحت پوشش فیبر نوری قرار گرفتند

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: با افتتاح پروژه فیبر نوری در استان قم، در مجموع در کل کشور ۷.۵ میلیون خانوار یعنی حدود ۲۵ میلیون نفر تحت پوشش فیبر نوری قرار گرفتند.

عیسی زارع پور در مراسم افتتاح فیبر نوری منازل و کسب و کار در استان قم، اظهار کرد: یکی از مهمترین پروژه های دولت و وزارت ارتباطات، توسعه شبکه فیبر نوری منازل و کسب و کارها برای افزایش اینترنت است. امروز  قم دومین استانی می شود که کل استان تحت پوشش فیبرنوری قرار گرفت. گلستان هم اولین استان بود.

وی افزود: با این افتتاح امروز، در کل کشور ۷.۵ میلیون خانوار یعنی حدود ۲۵ میلیون نفر  تحت پوشش فیبر نوری قرار گرفتند و تا آخر سال این عدد به ۱۴ میلیون خانوار می رسد.

وزیر ارتباطات خاطرنشان کرد: کار توسعه شبکه فیبر نوری در ۵۰۰ شهر شروع شده که در  ۱۵۰ شهر پایان رسیده است و تا پایان سال ۷۰ درصد کشور را تحت پوشش فیبر نوری قرار می دهیم.

زارع پور در پایان گفت: هر کسی در این استان  درخواست این خدمت دهد، سرویس با کیفیت اینترنت را برای او در یک ماه برای او فراهم می کنیم. مردم با استفاده از فیبرنوری، سرعت صد برابری اینترنت را نسبت به شرایط فعلی را تجربه می کنند و به هزار مگابایت بر ثانیه می رسد.

دیگر خبرها

  • زارع‌پور: ارائه ۵۰۰ خدمت دولتی ، هوشمند شده است
  • ایران جز ۶ کشور دارای توانمندی ساخت تجهیزات شبکه اینترنت است
  • ۷۰ درصد کشور تا پایان سال تحت پوشش فیبرنوری قرار می گیرند
  • ثبت نام وام سکوها و کسب و کارهای اقتصاد دیجیتال + جزئیات و لینک سایت https://1649.ir
  • وزیر ارتباطات رئیسی قرار است اینترنت را به «سرعت نور» برساند!
  • شما نظر بدهید / با ادعای وزیر ارتباطات در مورد سرعت مناسب اینترنت موافقید؟
  • شما نظر بدهید / آیا با ادعای وزیر ارتباطات در مورد سرعت اینترنت موافقید؟
  • نماینده مجلس: با فروش فیلترشکن به مردم یاد دادیم که می‌توانند خلاف کنند
  • برادر همسر رهبری: به لحاظ عقلانی تلگرام باید بسته می‌شد | گفتم از نفسش بیندازید تا بگوید چشم!
  • اتصال ۲۶۰ روستای بالای ۲۰ خانوار آذربایجان غربی به اینترنت پرسرعت